• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Home

Sri Puteri

Satu penemuan istimewa dan pertama kalinya dihasilkan di Malaysia, bar herba pelembap wajah diformulasi dengan gabungan ekstrak seaweed algae, tea tree dan sirih. Tiga herba yang tidak dinafikan khasiatnya dalam penjagaan diri, kesihatan dan penjagaan wajah. Gabungan ini adalah yang terbaik pernah ada untuk satu produk yang berkualiti seperti Seri Puteri ini.

Video Sireh Emas

Produk jenama Sireh Emas ini seringkali boleh dilihat di kaca tv dan juga di surat khabar dan majalah tempatan. Ini adalah bukti produk keluaran kami mendapat perhatian ramai pengguna-pengguna seluruh Malaysia.

Berikut adalah koleksi video Sireh Emas.

Dapatkan produk keluaran Sireh Emas ini secara online.
03
Oct 2012
Pengenalan


Sireh Emas Marketing Sdn. Bhd
. ditubuhkan pada awal Julai 2002. Ianya terbentuk dari penglibatan , pengkajian dan membuat soal selidik bentuk perniagaan yang boleh dibina dan dikongsi bersama dengan usahawan lain.

Satu rangkaian syarikat yang memiliki kekuatan dari segi modal, tenaga profesional dan pengalaman yang tidak boleh dipertikaikan lagi yang akan memastikan Sireh Emas Marketing dan usahawan gabungannya berjaya mencapai matlamat iaitu kejayaan yang gemilang dalam perniagaan.

baca seterusnya...
 

LoginTestimoni

Sebagai ibu kepada 3 orang anak dan telah lama mengidap masalah fibroid. Saya dapati selepas mengamalkan Srikandi selama 1 bulan, fibroid telah mengecil begitu juga perutsaya turut susut dan saya lebih bertenaga dari sebelumnya.Rakan-rakan turut menegur perubahan saya. Terima kasih Srikandi.

Murniyanti Said, 37, Subang

Hubungi Kami

Sireh Emas Marketing Sdn Bhd

No 9, 11, Blok B,
Komples Kilang SME Bank Shah Alam,
Jalan Saujana Indah 8,
Taman Perindustrian Saujana Indah,
40150 Shah Alam,Selangor
Malaysia

Tel: (+603) 784 22558
Fax: (+603) 784 22557
Email: mysirehemas@gmail.com
Website: www.sirehemas.com.my