UESE PROGRAME

 


Permintaan yang tinggi terhadap produk keluaran dari Sireh Emas terutamanya rangkaian pencuci wanita berasaskan sireh telah mendorong Sireh Emas untuk mewujudkan Program Usahawan Eksklusif Sireh Emas. Program ini telah direka dan dibangunkan oleh kumpulan pakar pemasaran syarikat Sireh Emas Marketing Sdn Bhd dengan begitu teliti bagi memastikan setiap usahawan yang mendaftar mendapat faedah dan pulangan maksimum.


Sireh Emas Marketing Sdn Bhd merupakan perintis kepada pembangunan dan pembuatan produk penjagaan diri inovatif berasaskan herba semulajadi yang dikaji dan terbukti secara saintifik. Sireh Emas Marketing Sdn Bhd komited dengan falsafah syarikat untuk menghasilkan produk yang berkualiti dan selamat demi kesejahteraan seluruh pengguna.


Objektif Program Usahawan Eksklusif Sireh Emas adalah :

1.    Melahirkan lebih ramai usahawan berdaya saing.

2.    Membimbing usahawan Bumiputera untuk meningkatkan ekonomi keluarga dan taraf hidup dengan potensi kejayaan yang besar dengan risiko yang rendah.

3.    Mendedahkan usahawan kepada model dan strategi perniagaan generasi baru melalui penggunaan media IT dan elektronik.

4.    Memastikan pengguna mendapat produk yang halal, berkesan dan selamat dengan harga mampu milik.